WhatsApp Durmuyor Şimdide GIF Geliyor

WhatsApp uygulamasının GIF desteği yolda.
whatsapp-gif-destegi-geldi
Son dönemlerde dur durak bilmeden aşırı fazla güncelleme ve yenilik gelmesiyle dikkatleri üzerine çeken WhatsApp, bir kez daha yeni özelliğini güncelleme ile kullanıcılara sunacak. Bu gelecek olan güncellemeyle birlikte artık GIF özelliğini sunuyor. Bundan sonra artık WhatsApp üstünden GIF gönderilebilecek. Sadece mesajlaşma ile kalmayıp WhatsApp kullanıcıları dosyalarını da kolay bir şekilde gönderirken, GIF özelliğinin de gelmesinden sonra WhatsApp Popülerliğini ikiye katlayacak gibi görünüyor. WhatsApp severler artık GIF özelliğini kullanarak hareketli resimler gönderebilecek.
GIF Çılgınlığı
Bir konunun altını çizmek isterim ki GIF mesajlaşmada olmazsa olmazlar arasında sayılıyor artık. WhatsApp gelişme konusunda dur durak bilmezken GIF özelliği ile fazla eğlenceli bir hal alacak. Bunun birlikte Galaxy Note 7 cihazına sahip olan kişiler S-Pen ile hareketli GIF'lerini kendileri yapabilecek. Yapılan GIF'ler anında gönderilebilecek.
Zaten Rootlu Cihazlarda Kullanılıyormuş.
Öğrendiğimiz bilgiler doğrultusunda rootlu cihazlarda WhatsApp'a yeni gelecek olan GIF özelliği zaten kullanılabiliyormuş. Fakat root teknik bir işlem olduğundan dolayı herkes bunu yapamıyordu. WhatsApp yapacağı güncellemeden sonra bu özelliği bütün kullanıcılara sunacak. Şimdilik bu gelecek olan güncellemenin sunulacağı tarihi bilmesek de fazla zaman sonra gibi görünmüyor. Önümüzdeki günlerde resmi WhatsApp duyurusuyla GIF özelliğinin tarihini net bir biçimde öğreneceğiz. Bu özelliğin gelmesini biraz geç akıl etseler de kullanıcılar yine de bu haberi duyduğunda eminim ki mutlu olacak ve güncelleme tarihini bekleyeceklerdir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder