Samsung Bixby Türkçe olacak mı? Nedir? Nasıl Kullanılır?

Apple'ın Siri'si ve Google'ın yapay zekalı asistanı Google Asistan derken Samsung da dev bir adım attı işte karşınızda Samsung Bixby.
Samsung en son çıkardığı modellerin (S8-S8 Plus) yanında akıllı asistanı Bixby'i tanıttı. Bixby nedir? Bixby nasıl kullanılır? Bixby destekleyen telefonlar hangileri?
Geçtiğimiz günlerde Türkiye'nin de katıldığı dünya ile eş zamanlı yapılan lansmanlarla beraber Samsung firması, en yeni modelleri Galaxy S8 Plus ve S8'i tanıttı. En gelişmiş Galaxy serisi ile beraber tanıtılan Samsung şirketinin yeni sesli asistanı Bixby dikkatleri üzerine çekti. Şimdi Bixby nedir? Bixby nasıl kullanılır? Bixby destekleyen telefonlar hangileri? sorularının cevabını vermeye
 çalışacağız.
samsung-bixby-nedir-nasil

Samsung Bixby nedir?

Bixby, en son Galaxy serileri ile beraber çıkan Samsung firmasının yeni akıllı sesli asistandır. Microsoft Cortana, Apple Siri ve Google Asistan benzeri rakiplerinin sesli asistanlarına bu konuda da rakip olmak adına Samsung'un en son teknoloji sesli asistanı Bixby, baya dişli bir rakip olacağa benziyor.
Samsung'un yeni özelliği Bixby kullanılarak istediğiniz soruya diğer sesli asistanlar gibi cevap alabilir ve Samsung servislerini sesli bir şekilde yönetebilirsiniz.

 

 Samsung Bixby nasıl kullanılır?

Samsung Bixby yeni çıkmasına rağmen diğer asistanları aratmıyor kullanım bakımından baya kolay. Bixby sesli asistanını kullanmak için Galaxy S8 Plus ya da S8 akıllı telefonunuzdan yan tarafında bulunan tuşa basarak veya akıllı telefonunuza 'Bixby' diye seslenmeniz özelliği kullamanızı sağlayacaktır. Bu sayede Bixby basit bir şekilde başlatılacaktır.
Bixby asistanını ilk önce çalıştırdığınızda sizi daha iyi tanıması ve size özel kişisel tavsiyeler verebilmesi adına Samsung hesabınız ile giriş yapmalısınız. Daha sonra Bixby dan basitce faydalanabilirsiniz.

 

Samsung Bixby'i hangi modeller destekliyor?

Maalesef önceki Samsung modellerini kullananlar Samsung firmasının sesli asistanı Bixby özelliğinden yararlanamıyor. Şimdilik Bixby Samsung Galaxy S8 Plus ya da Galaxy S8 telefonlarında kullanabilirsiniz. Bunun dışında büyük olasılıkla Galaxy S8 sürümünden daha sonra gelecek Samsung telefonları, Samsung bu yeni asitanı Bixby özelliği bulunduracak.

 

Samsung Bixby Türkçe olacak mı?

Şimdilik Samsung firmasının Bixby asistanı resmi bir şekilde açıklandı fakat Samsung Bixby Türkçe olacak mı? derseniz bu konuda bir açıklamada bulunulmadı. Bixby ile ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder